VOETBAL

Wij reserveren voor jou trips naar de grootste voetbalploegen in Europa: FC Barcelona, Chelsea FC, AC Milan, Liverpool, Bayern Munchen, Real Madrid, PSG, Manchester United...Transport, hotelovernachtingen, tickets, eventuele excursies: voor alles kan gezorgd worden. Wij bieden pakketten aan voor ieders budget.

TENNIS

Beleef & geniet! Geniet van grote Grand Slams als VIP met één van onze Hospitality pakketten. Wimbledon, Roland Garros of US Open? Aan u de keuze! 

Wij garanderen u de beste service. Zowel vóór als na het evenement.

FORMULE 1

Beleef de avontuurlijke wereld van de Formule 1. Geniet van de meest fantastische circuits in België en in het buitenland. Wij verzorgen voor u het totaalpakket met hotel, transport en de beste plaatsen om van uw favoriete Formule 1 race te kunnen genieten.

MOTO GP

Zin om de razende Moto GP-motoren te zien voorbij scheuren aan extreme snelheden?  Boek dan hier uw pakket voor onze moto GP paketten.

2017 belooft weer een zeer spannen jaar te worden met o.a. de Moto GP Cataluyna, Mugello en San Marino. 

WIELRENNEN

Wie pakt de winst dit jaar in onze wielerklassiekers. Ga mee en supporter voor onze coureurs ter plaatse. Er is niets zo intens als de koers van dichtbij meebeleven, tenminste, dat zeggen onze klanten en dat is ook de reden dat ze er elk jaar opnieuw willen bijzijn.

US SPORTS

Waarom kiezen voor Travel2Sports?

Verblijf

GESELECTEERDE HOTELS

Wij kiezen altijd voor *** of **** hotels in het centrum van de speelstad. Je voetbal- of andere sportevent is immers vaak ook een citytrip. Wij zorgen dat je naast de sportwedstrijd ook de stad kunt bezoeken. Naast de aangeboden hotels kunnen wij op aanvraag ook andere hotels aanbieden.

Service

TICKETS – ZITPLAATSEN

Wij garanderen je bij reservatie dat je zeker tickets hebt voor de door jou gekozen wedstrijd. Bij reservaties voor 2 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Vanaf 3 personen doen wij ons best om je naast, of zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen. Dit hangt af van het belang van de wedstrijd & de gekozen ticketcategorie.

Reispartner

OFFICIELE REISPARTNER

Travel2Sport is ‘Official Hotel Hospitality Agent’  of Chelsea FC & ‘Officiële Reispartner van Club Brugge’. Daarnaast zijn wij lid van de ISTAA & VVR.

 

Maak kennis met ons team!

FOLLOW US

Leopoldlaan 22 - 8430 Middelkerke

  • Tel. +32 (0)59 41 46 02
  • info@travel2sports.be

ONZE BROCHURE